Седем полета от и до София на германската авиокомпания Луфтханза са

...
Седем полета от и до София на германската авиокомпания Луфтханза са
Коментари Харесай

Анулираха седем полета на Луфтханза от и до София

Седем полета от и до София на немската авиокомпания  " Луфтханза " са анулирани. Това излиза наяве от уеб страницата на Летище " София ". Над 1000 полета са анулирани през днешния ден на  " Луфтханза " поради стачка на наземния личен състав. Профсъюзът Verdi упорства за 9,5% нарастване на заплатите. Така хаосът в пътуванията в цяла Европа се задълбочава в разгара на летния сезон.

Отменени са съвсем всички полети от и до летищата във Франкфурт и Мюнхен. Над 134 хиляди пасажери са наранени, в това число и от България. Стачката стартира от 4:45 часа българско време в сряда и ще завърши в 7:00 часа българско време в четвъртък. 

От Летище " София " обясниха, че от самолетната компания би трябвало да се погрижат за пасажерите - да ги настанят в хотел или да им намерят опция за пътешестване. 

Те поучават пасажерите, които са осведомени авансово за анулирането на полетите си да заобикалят визитата на летището, от което е трябвало да тръгнат, тъй като ще работят единствено няколко или никакви гишета за обслужване. 

“Ако вътрешен полет на  " Луфтханза " бъде анулиран, можете да замените билета си с билет на Deutsche Bahn гратис. Изключение тук е пътуването, в случай че имате и анулиран интернационален свързващ полет във Франкфурт или Мюнхен ", прибавят от " Луфтханза ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР